Nieuw!

EIFELHUM Eco-mulch met schors: het nieuwe universele mulchmateriaal met breed toepassingsgebied

EIFELHUM Eco-mulch met schors is een nieuw, decoratief mulchmateriaal dat het toepassingsgebied van bestaande bedekkingsmaterialen aanzienlijk uitbreidt. Het bestaat uit een hoog aandeel hoogwaardige, grove, donkere, duurzame houtvezels met een zeer lage CO2-voetafdruk, is van biologische kwaliteit en heeft het RHP- en RAL-keurmerk. Het aandeel fijne schors vervolledigt de eco-mulch met nog meer positieve eigenschappen.

EIFELHUM Eco-mulch is geschikt als decoratieve bedekking voor alle oppervlakken met eenjarige zomerbloemen, vaste planten, rozen en houtige gewassen, maar ook voor potten, bakken en zelfs groenteperken.

 

NIEUW: Dankzij het lage looistofgehalte kan EIFELHUM Eco-mulch met schors ook worden gebruikt voor vaste planten, perk- en balkonbloemen en groenten.

NIEUW: Door de fijne textuur en het lichte gewicht is de mulch heel makkelijk te verspreiden.

NIEUW: EIFELHUM Eco-mulch met schors is ongeveer twee keer zo vruchtbaar als schors en levert dus een aanzienlijk kostenvoordeel op.

NIEUW: EIFELHUM Eco-mulch met schors biedt een doeltreffende bescherming tegen uitdroging als bedekking bij eenjarige en vaste planten, waardoor u de planten minder vaak water moet geven.

NIEUW: Na het verwijderen van de bovenste laag van de bedden kunt u de EIFELHUM Eco-mulch met schors gewoon aanbrengen en laten inwerken, om de bodemstructuur te verbeteren.

 

Andere pluspunten:

·         Een laag risico op verschuiving door de wind op hellingen maakt de    mulch ook geschikt voor taluds.

·         Gieten na het strooien zorgt voor een nog betere hechting.

·         De groei van onkruid wordt sterk afgeremd.

·         Mooi materiaal met een aangename geur.

·         Verrijkt de bodem met humus en bevordert het bodemleven.

·         Vervaardigd uit hernieuwbare, regionale grondstoffen met een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk.

 

Dosering: gelijkmatig aanbrengen in een laag van 3 tot 4 cm.

Een zak is voldoende voor 1,5 tot 2 m².