Pinus maritima schors

EIFELHUM® Pinus maritima schors is een hoogwaardige decoratieve bedekking uit geselecteerde, meermaals gezeefde grondstoffen. Het materiaal bevat dan ook bijna geen bast en houtdeeltjes. Afhankelijk van het gewenste gebruik, bieden we verschillende kalibers aan. De fijne kalibers zijn vooral geschikt voor vaste bedden of als toplaag in potten en kuipen.

 • Verkrijgbaar in zakken van 60 L,
  in het kaliber: 0/7, 2/8, 7/15, 15/25, 20/40 en 40/100 mm.
 • Of in bulk,
  in het kaliber: 0/7, 4/8, 7/15, 15/25, 20/40 en 40/100 mm.
 • Pinus maritima 0-7

  Voor professioneel en particulier gebruik. Zeer decoratieve bedekking voor alle particuliere tuinen en uitstekend geschikt als grafdecoratie. Populair bij hoveniers voor begraafplaatsen als grafbedekking, vanwege de houdbaarheid en natuurlijke roodachtige kleur.

   

 • Pinus maritima 2-8

  Dit kaliber wordt zeer veel gebruikt voor begraafplaatsen en als bedekking in particuliere tuinen.

 • Pinus maritima 7-15

  Deze fijne Pinus maritima sierschors is een prachtige, decoratieve schors die voornamelijk wordt gebruikt in bloembedden en plantenborders, maar ook in het grafonderhoud. Dit kaliber kan overal worden gebruikt en mag in geen enkel assortiment ontbreken. Het product wordt ook gebruikt voor speciale toepassingen in dierentuinen en terraria: het is zeer goed strooibaar en beschermt het oppervlak tegen erosie. Daarnaast is dit kaliber ook heel succesvol bij boomkwekerijen als bedekking voor containerkwekerijen.

 • Pinus maritima 15-25

  Een kaliber dat opvalt door zijn zuiverheid en uitstraling. Ideaal product voor het ontwerpen van bedden en als bedekking in plantenbakken en -potten. Geeft een elegante mooie uitstraling. In het professionele veld wordt dit kaliber gebruikt als additief voor de productie van orchideeëngrond.

 • Pinus maritima 20-40

  Een veelzijdig product. De zeer zorgvuldig geselecteerde stukken Pinus maritima hebben een bijzonder decoratieve uitstraling. Voornamelijk gebruikt voor het ontwerpen van grote bedden, paadjes, trimbanen, hellingen en vijvers.

 • Pinus maritima 40-100

  Deze zorgvuldig geselecteerde stukken schors hebben een zeer grof en decoratief kaliber. Uitstekend geschikt voor bijzondere tuinontwerpen. Ook zeer goed geschikt voor hellingen en vijvers.